Saltear al contenido principal

Carnisseria Anna és el resultat d’una història humil i plena de dedicació. Va ser fundada en plena postguerra per Anna Parra, una dona emprenedora que va veure en la qualitat i en l’atenció al client els pilars fonamentals del seu negoci. El 1966, va obrir la primera botiga de barri a la zona alta del poble, marcant l’inici d’una tradició familiar que perduraria per generacions.

Des dels seus inicis, Carnisseria Anna es va destacar per oferir productes de la més alta qualitat, provinents de ramaders locals i de la mateixa terra. Aquesta filosofia es va convertir en un referent a la població, establint un estàndard d’excel·lència tant en els productes com en el servei al client.

El 1988, la segona generació familiar va decidir traslladar la botiga a unes instal·lacions de primer nivell, però sense abandonar el mateix barri Tarter Maresme. Aquesta decisió va permetre a Carnisseria Anna consolidar-se com un dels referents en productes carnis de la comarca del Maresme.

No contents amb això, el 1999, Carnisseria Anna va ampliar la seva oferta amb l’obertura d’instal·lacions excepcionals al conegut Barri Cotet, al mateix poble. Aquesta expansió va ser el resultat del compromís continu amb l’atenció al client i la indiscutible qualitat dels seus productes frescos, sempre provinents de proximitat i seleccionats diàriament.

A Carnisseria Anna, la tradició i l’experiència de tres generacions dedicades al sector carni es combinen amb la filosofia d’oferir una atenció cuidada i un servei excel·lent. La carn crua és portada fresca cada dia, i la manufacturació dels productes preparats es realitza sempre utilitzant els mateixos ingredients de qualitat que s’exhibeixen al taulell. D’aquesta manera, es manté una alta qualitat en tota la seva oferta.

La tradició en l’elaboració, la qualitat dels productes frescos de la terra i la passió pel sector carni fan de Carnisseria Anna un referent de qualitat i tradició al poble. La seva oferta és un veritable plaer per als consumidors, els quals tenen l’oportunitat de degustar i gaudir dels productes ramaders i la manufacturació artesana que caracteritzen la regió.

Carnisseria Anna, més que una botiga de carn, és un tresor humil que ha aconseguit destacar en el món culinari. La seva dedicació, l’atenció al client i el compromís amb la qualitat han estat els pilars que han impulsat el seu èxit al llarg dels anys. Amb cada visita a Carnisseria Anna, els clients poden experimentar l’essència de la gastronomia catalana i delectar-se amb els sabors incomparables que ofereixen.

En resum, Carnisseria Anna és un exemple d’emprenedoria modesta i tradició arrelada. El seu llegat d’excel·lència, qualitat i humilitat es manté viu gràcies a la passió de la família Parra i el seu equip per portar als consumidors el millor dels productes carnis de Catalunya i més enllà.

Volver arriba
Escanea el código